Değerler Eğitimi: Mart 2019

Değerler Eğitimi projesi kapsamında Mart ayı boyunca ´Temizlik ve Hijyen´ ila ´Empati ve İletişim´ konuları üzerinde duruldu.

İlçe çapında yürürlükte olan proje gereğince, Mart ayı değerleri olan ´Temizlik ve Hijyen´ ila ´Empati ve İletişim´ konuları 4. Sınıf Öğretmenimiz Derya Han rehberliğinde ele alındı.

Ay boyunca sergilenen panoların yanısıra öğrencilerimiz izledikleri ilgili videolar vesilesiyle bilgilendirildiler. ´Temizlik ve Hijyen´ konusu ele alınırken diş temizliğiyle ilgili resimler çizip, özbakım konulu denemeler yazdılar; en temiz sınıf olma hususunda birbirleriyle yarıştılar. ´Empati ve İletişim´ konusu ele alınırken ise içeriğe uygun drama çalışmaları sergilediler. Tüm etkinliklerimiz ilgili öğretmenimizin sunumları ve öğrencilerimizin okudukları bilgilendirici metinler ile desteklendi.

İlgili çalışmaları tertipleyen 4. Sınıf Öğretmenimiz Derya HAN´a ve etkinlikler dahilinde görev alan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerler Eğitimi: Mart 2019Değerler Eğitimi: Mart 2019Değerler Eğitimi: Mart 2019Değerler Eğitimi: Mart 2019