Kardeş Okulumuzun Ziyareti

İlçemiz Bereket İlkokulu idareci ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler.

İlçe çapında yürürlükte olan proje gereğince, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı süresince kardeş okulumuz olarak belirlenmiş olan ilçemiz Bereket İlkokulu Müdür Vekili Sinan EFE, Müdür Yardımcısı Zeynep KAYI ve Rehberlik Öğretmeni Elif Büşra ÇAVDAR 7 Mart 2019 Perşembe günü okulumuzu ziyaret ettiler.

Öğrencilerimize sunmuş oldukları pasta ve içecekler ile gönüllerini alan öğretmenlerimiz, peşisıra slayt gösterisi eşliğinde Değerler Eğitimi projesi Mart ayı değerleri arasında yer alan ´Temizlik ve Hijyen´ konusunda onları bilgilendirdiler.

Bereket İlkokulu´ndaki çalışma arkadaşlarımıza ilgi ve desteklerinden ötürü öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Kardeş Okulumuzun ZiyaretiKardeş Okulumuzun ZiyaretiKardeş Okulumuzun ZiyaretiKardeş Okulumuzun Ziyareti