Kütüphane Ziyareti

Kütüphaneler Haftası vesilesiyle öğrencilerimizle birlikte ilçemiz halk kütüphanesini ziyaret ettik.

Kütüphaneler Haftası etkinliklerimiz çerçevesinde köyümüz ortaokulu Türkçe Öğretmeni Özlem Şahin GÜNEŞ başkanlığında, ortaokul Matematik Öğretmeni Yüksel KABATAŞ ve Anasınıfı Öğretmenimiz Kübra Eşe AKYÜREK´in refakatinde Anasınıfı, 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimizden oluşan kafilemizle 28 Mart 2019 tarihinde ilçemiz halk kütüphanesini ziyaret ettik.

Kütüphane görevlileri tarafından karşılanan öğrencilerimiz ziyaretleri sırasında; kütüphanede uyulması gereken kuralları öğrendiler, zengin kitaplıkları incelediler ve güne ait okuma saatlerini kütüphane dahilinde değerlendirdiler. Öğrencilerimiz kütüphaneden ayrılınması ardı ilçemiz alışveriş merkezinde bulunan oyun salonunda öğretmenleriyle birlikte eğlendiler.

Gezimizi tertipleyen köyümüz ortaokulu Türkçe Öğretmeni Özlem Şahin GÜNEŞ´e ve katılım gösteren öğretmen ila öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kütüphane ZiyaretiKütüphane ZiyaretiKütüphane ZiyaretiKütüphane Ziyareti